Stadspromenad med Ester

Ester och jag tog oss en tur in till stan för en stadspromenad. Hade egentligen planer med en kompis, men det ställdes in i sista stund, vilket jag egentligen var lite glad över då jag ju plötsligt fick välja precis vart jag ville att stadspromenaden skulle bära av! Nämligen till hundrastgården i Gamlestaden!

I hundrastgården lektes det med fem afghaner. FEM afghaner! Det ni!
Synd bara att hela rastgården var täckt av is! Det såg otroligt roligt ut när alla hundarna sladdade omkring. Afghanerna var grymt charmiga att titta på, man kan ju inte låta att skratta! De har så roliga uttryck och rör sig så festligt. Och det hala underlaget gjorde ju inte komiken sämre. :P

Sen blev det ett spontanbesök på Guldheden hos en vän, för att dryga ut Göteborgsbesöket. Himlen var fantastisk när jag kom dit, men som vanligt är det så svårt att fånga det på bild! Det såg overkligt ut! Gud är konstnärlig han. :)

Vakuum-förvaring!

Jag har haft två överfulla sopsäckar i mitt rum, fyllda med mina vår/sommar-kläder. Helt galet vad mycket kläder som fått plats i mitt klädskåp! Och det var bara hälften. Jag har alldeles för mycket kläder.. som jag inte använder, men som jag ändå inte kan slänga pga nostalgi och annat. ;)

Men, dessa sopsäckar har jag haft ståendes i mitt rum hur länge som helst, i väntan på att hitta ett bra sätt att förvara dem uppe på vinden tills att det dags för dem att användas igen. Riktigt fult har mitt rum alltså varit, som en sopstation, och jag har bara inväntat lämpligt tillfälle för både tid och ekonomi att ta mig till IKEA för att kolla förvaringar.

Då tipsade bror Kalle mig om att använda vakuum-påsar istället, som förvarar och bevarar och gör att det tar otroligt mycket mindre plats! Man dammsuger ut luften och vips så har allt krympt! Dessa fanns att köpa på Biltema, och jag fick möjligheten att köpa dessa idag! Två olika storlekar, för runt 60:-/2 st.

Så här blev det:


Det funkade alltså alldeles utmärkt! Eller vad säger ni?

Båda mina överfulla och superknökade soppåsar, PLUS på ett ungefär 9 jackor som jag inte kommer att använda på ett tag, blev denna lilla hög:


Det går inte att beskriva hur mycket mindre plats dessa tar jämfört med innan, helt galet! Ett hett tips för er alla!

Nude brothers with masques

"Jo! Snälla! Ansiktsmasker är inte alls bara för tjejer! Det hjälper mot finnar, det vill ni väl ha bort?"

Sagt och tjatat, here they are!


Brorsorna: "Iih! Det stelnar! Jag kan inte le! Ska det verkligen kännas så, Emmy?"
Emmy: "Suck, ja, nybörjare där'e!"
Efter att Samuel tvättat av sig sin mask springer han till Per: "PER! Känn vad LENT! Wow!"