"Gott nytt år din gamla goding!"

De två färdiga bitarna på bilden nedan (inlägget nedan) lade jag på ett burklock och så en burk över och så en liten hälsning på, och så gick jag ner till en kär gammal granne som jag visste skulle fira nyår själv och så fick hon dem. :) Var kul att få förgylla hennes nyår lite! "Puss från Emmy & Johan" skrev jag i slutet. Man blir glad av att skriva sånt! :)

Kärleksrullar med ostbågekross

Jag jobbar kvällen idag på nyårsafton, men efter 21 åker jag till Kungälv för att fira med några syskon hos bror Sven och hans familj.

Det skulle bli trerätters där, men jag gissar väl att jag kommer att missa det mesta. Dock har jag gjort förrätten, fastän jag inte behövde, och så hoppas jag att det sparas till mig! Förrätten är nämligen densamma som vi hade på vårt bröllop, kärleksrullar! En lite udda förrätt eftersom det är ostbågekross på utsidan. :)

Receptet fick jag från en vän till en storasyster, och de är galet goda! Innehållet är så gott att man får hindra sig från att slicka sig om fingrarna när kan smetar och rullar ihop. Kräftröra med aoili och crème fraîche och dill och lite sånt, och så lite smet på utsidan och sen ostbågekross. Färdigt! (Säg till om ni vill ha hela receptet!)Lite! Jag sa lite!

Haha, igår när jag kom hem från jobbet fick jag ett skrattanfall. Jag hade bett Johan att lägga "lite" linfrön i blöt så att jag kunde blanda med havregrynsgröt.

Jag trodde ju att Johan gjort sånt förut, han är ju den "nyttiga" av oss. Men tvi fick jag, dock fick jag väldigt mycket linfrön! Ett halvt stort latteglas!

"Jag visste inte hur mycket du ville ha?"