Klipp-dags?

Åh, när ska man våga sig på att klippa luggen på sitt barn? Manfreds lugg är verkligen i vägen, på riktigt. Vad gör man? 

Skriv inläggstext 

Det är svårt när han är så söööt ju! :) luggen är söt. I vägen och söt. :) 

Ny kusin!

Einar och Manfred har fått en alldeles ny liten kusin på Johans sida! Stort grattis och välkommen till världen säger vi till lille Albin! 

Finaste utestund

 
Det är så fint att se hur Einar och Manfred har utdelning av varandra. Einar fullständigt älskar sin lillebror och lyser upp lika mycket som jag när Manfred visar nya färdigheter. Nu traskas det på massor ute, och Manfred testar sig fram över svåra underlag för att liksom utmana sig själv. Han kan nu dessutom klättra upp själv på den lilla rutschkanan och åka ner själv, alldeles alldeles själv. Visst, han åker ner i spagat allt som oftast, men han kan SJÄLV. 
 
Att kunna själv och att vara redig på grovmotoriska färdigheter har han definitivt i likhet med Einar. Einar gick själv i trappan när han var som Manfred. Inte kröp alltså, GICK, i trappan. Livsfarligt, kan man tycka, men jag tror på att det är bättre att de lär sig att utföra trappor och sånt så att jag den dagen som barnet smiter inte behöver oroa mig för trappor iallafall! Samma sak med höga stolar och klätterbara grejer. Det är ju bättre att vi lär dem att klättra ner på ett säkert sätt än att redan innan klättrandet säga nej nej nej. Vad lär man sig på det liksom? Här oroar vi oss mer för vägar och att smita ner till affären istället. (Eeeeinar!!!)