Jobbkul

Jag har nämnt att jag älskar mitt jobb? Här är en av anledningarna!


Jag får ju liksom gunga gungbräda på arbetstid! Tjohoo tjoho, här gungar en kooo! (som mamma mu skulle ha sagt) 

Utbakad

Förr gjorde jag ofta inbakade flätor på mig själv, och gärna två så att jag såg ut en riktig KullaGulla. Men så lärde jag mig en dag att göra utbakade flätor, så att själva flätan ser ut att vara utanför håret liksom..


...och sen den dagen har jag inte kunnat göra två inbakade flätor på mig själv igen, utan det blir automatiskt en inbakad och en utbakad på varsin sida. Mycket störande, för jag menar, inte kan jag gå runt med två olika på varsin sida huv'et? Det skulle se bra lustigt ut! ;) 

På bilden ovan ser det ut som att jag har en kal fläck vid tinningen, men det är faktiskt ett ärr från när jag var liten och fick en stor stenplatta i huvudet. Så nu vet ni det! Det är därför jag blev som jag blev! ;)

Majs i håret

Jag har Maizenas majsstärkelse i håret. Jupp. Jag kände mig som en dränkt katt i håret, av fett, men ville inte ge med mig ännu. Så jag testade det som torrshampoo, istället för potatismjölet som jag aldrig hittade trots genomrotande av skafferiet. 
Hur blev det då? Funkade det? JA! Snacka om volym (riktigt känner hur håret rest sig) och puts väck av fett! Visst, Maizenan har sugit upp fettet och klistrat fast sig vid hårsäckarna så att det känns som om håret fått volym... men är det inte så torrshampoo fungerar? Det känns sjukt bra iallafall, oväntat bra! Och av något man hade hemma i skafferiet liksom? Nu kan jag vänta en dag till utan hårtvätt! 20 poäng till mig! 


Förebild och efter-Maizena-bild. Jag vågar dock inte tänka på att gå i regn, jag menar, blir det klister i håret då? (har haft plastpåse över håret när jag sprungit mellan jobb och jobb-bil, för oj vad det har regnat och åskat idag!)

Någon mer som testat skafferigrejer i håret?