Valpägarna!


Ni valpägare som tittar in och längtar efter valpnytt, skriv om hur det går för er och skicka bilder så blir vi glada! Så kan jag publicera det här på bloggen! Jag har inte glömt bort er! :) Och ni har väl inte glömt bort oss? :P

Hej hallå!Nu var det nästan pinsamt längesen jag skrev, och det har nog varit för att jag helt enkelt inte landat riktigt i min vardag som Gårdstens-boende och nygift. Allt är liksom nytt för mig!

Men nu vill jag allt börja blogga igen! Och jag börjar med en uppdatering om vår kära Ester. :)

Efter operationen i höstas så har benet läkt finfint, och det syns knappt på henne att hon har ett konstgjort ledband i sitt högra bakknä. Väldigt tacksamt att det har gått så bra! Nu i sommar har vi försökt och bada så mycket som möjligt då detta är den bästa muskelträningen för henne, men annars går vardagarna som vanligt.

I våras och i försomras så kunde hon halta efter att hon "rusat" för mycket. (ibland kan de faktiskt inte stoppas när de får glädjerus) Men nu i sommar så har det helt slutat, hon kan vara väldigt aktiv utan att halta det minsta efteråt. Hon får helt enkelt inte träningsvärk på samma sätt längre. Skönt!

Här ovan ser ni bild på Ester nu i förmiddags när jag tog kort på henne samtidigt som jag började prata med henne. "Vad tänker du på?" "Ska du gå iväg?" "Ska vi kanske gå ut?" "Oskar?" (den sista bilden sa jag Oskar på, ett av våra syskonbarn, och då nickade hon åt andra hållet. heh. Det var ett namn hon verkligen kände igen)

Nu när vi bor i Gårdsten så bor Ester mestadels hos oss, då Johan inte jobbar för tillfället. Så om någon vill ses så säg till! Så kanske man träffas vid någon hundrastgård någonstans och socialisera! :)