Förkyld och mätt på kaffe och makaroner

Jag har inte skrivit på ett tag, och sanningen är väl att jag inte har haft så mycket att skriva om. Jag har fått mycket reaktioner efter bilderna, vilket har varit mycket roligt, och många män har hört av sig. ;) (nästan sant)

Sminkpartyt jag har skrivit om kommer att dra igång, och såpass många kunde båda dagarna att jag kommer att ha både nu på fredag och nästa onsdag. Så, vill just DU komma och förgylla min kväll med din tjejiga närvaro, kom kl 19 på fredag 3 april, eller kl 19 på onsdag 8 april. Dra med dig fler eller kom själv, främmande som bekant!

Jag har dragit på mig en förkylning, igen, och jag går runt och snörvlar och känner mig tung i huvudet. Jag är just nu i förkylningens esse, vilket innebär att jag nyser och nyser och nyser. Det är skönt att nysa, men desto mindre skönt att VILJA nysa och råka kväva den. Jag brukar titta in i en lampa, eller titta ut genom fönstret upp mot den ljusa himlen, för att hjälpa nysningen att nysas ut. Bra knep!

Sen har jag och kompisen Claudia kommit fram till att hon, som ju gör smycken som är överraskande snygga, ska starta en blogg och lägga upp bilder och visa upp vad hon pillar med på dagarna. :) Därmed har jag suttit handmodell, och kommit fram till ett bloggnamn åt henne. smyckadig.blogg.se 


Nu har jag just varit hos henne och druckit kaffe och ätit makaroner, och promenerat Nikki en sväng så att Claudia hunnit göra sig iordning inför jobbet. Trevligt har det varit, och jag har snörvlat och nyst och känt mig sjuk. Men det sket Claudia i, och det är en ÄKTA vän det. :) Tack för att du finns. :)

Fick just ett sms från en kompis som grattade Ester på namnsdagen. Så, Ester, grattis på namnsdagen! :D

Fotograferingens resultat!

Jag har idag varit och fotograferat mig för The Studio i Göteborg, och jag valde ut tre bilder. Alla tre är med det ombytet där jag har klänningen, den klänning som jag sytt och som jag tycker lite extra om. :)Det tog väldigt lång tid dock, extremt mycket väntetid och i väntrummet var det massor av sån där "träningsmusik" som jag kallar den. Technoliknande popmusik, och efter över fyra timmar så var den lite väl jobbig. Till träning går sån bra, men i ett vänterum känns den mest stressande och inte njutningsfull alls. Eller vad tycker ni?

Tjejigt värre!

Jag har länge tänkt ha sminkvisning hemma hos mig, efter att så många tyckte om den förra och bad om att jag borde ordna en till! Så, jag har två datum som kan bli aktuella för sminkvisning.

Fredag 3 april och onsdag 8 april, vid 19-tiden.

Så, vill du komma och höra lite hudvårdssnack, se och testa både hudvårds- och sminkprodukter av hög kvalitet, och träffa nytt folk och prata sminksnack och tjejsnack och få sminktips och ja, allt sånt som hör till som t.ex. te och smörgås. Och givetvis träffa MIG! (det måste ju nästan vara den största anledningen att komma!)

Nyfiken på Artistry och Eddie Funkhouser?

Nämnas bör att produkterna är gjorda på mineraler och vitaminer, och ligger kring samma höga kvalitet som t.ex. Estee Lauder och Lancome, men till ca. hälften i prisklass. Värt att kolla in med andra ord! :) 

Men är du inte intresserad av produkterna så spelar det ingen roll, kom ändå! Främmande som bekant, kom! Spännande med nya människor. :)

Jag bor i Älvängen, på Malmersväg 5. (alldeles i centrum, gatan alldeles precis mittemot Statoil-macken)

(skriv en kommentar du vill bjuda in dig själv och någon mer, vårt hus är stort!)