Lyssna och njut!

Flight of the Conchords är helt fantastisk underhållning, med grym musik! Lyssna och lägg till som favorit. ;)
Dumt dock att det inte gick att få den i mindre storlek, så det bästa är nog att kolla på den på youtube.com. Men den är värt besöket. Lyssna till texten! :P


 

Tjejig dag hos Claudia

Min kompis Claudia hade alldeles för mycket smink som hos fått från en nära bekant, så vi bestämde oss för att prova lite allt möjligt, och dagen blev plötsligt väldigt självcentrerad och tjejig. ;) Syster Elsa var också med, blondinen i grönt linne. Här har ni bilder från dagen, med mig först ut provandes olika läppstift:(att få ljuset rätt resulterade i samma pose många ggr om!)

Jag använder aldrig läppstift, och speciellt inte färgade läppglans eftersom, som Claudia utbrast: "Du får VÄLDIGT stora läppar!". ;) Färgade grejer är alltså inte min grej, jag ser ut som en prostituerad eller nåt i den stilen. Därmed får jag hålla mig till de neutrala färgerna som jag har på mig på de översta bilderna, om jag nu överhuvudtaget skulle använda läppstift. Men.. egentligen, varför använda det alls? :P

Claudia sminkade sig med olika ögonskuggor, för att se vilken hon passade bäst i. Grönt vs blått:Och sen ville jag absolut ta fjantbilder på oss tillsammans. :) Det hör ju liksom till.. ;)Och en poserande Elsa, som jag sminkat neutralt och lagom sött!:Jag lovade att jag absolut inte skulle lägga upp dessa bilder... men... jag kunde inte låta bli. ;)Puss HEEEEJ! ;)

Får jag presentera... DANIEL PEREZ!

En kollega på jobbet upptäckte att jag lite smått tyckte om att sjunga, och det visade sig att han spelade gitarr. Inte bara spelar gitarr, utan spelar det fantastiskt bra! Så, vi kommer att göra oss till en team som åker runt och sjunger för folk, speciellt på boenden med förståndshandikappade. Det kommer att bli roligt! Här har ni lite smakprov på när vi övar första gången, och betänk att Daniel övat i sisådär 1 minut :
 

Jag skulle nog kunna sjunga bättre ståendes, det är svårt att använda magen annars sittandes. Men ja, detta är första genomgången av låtarna, så jag tycker inte att det gör något att det blev fel ibland. :) Daniels gitarrspel räddar allt! Vem som helst skulle kunna sjunga i hans sällskap! :)

Daniel är en helt otrolig person, från Kuba, som lyser av enorm kärlek till alla. Den korta stund han var här gjorde att ALLA fattade stort tycke för honom. Han är en otroligt humoristisk, musikalisk, uppmuntrande och varm person! Kanske lite överdrivna komplimanger angående min röst, eller så är det bara jag som tycker mig ha stora brister. Men, alla borde träffa någon som Daniel Perez några ggr om året för att bli riktigt upplyft. :)