Det kan nog funka

Snuttefilten verkar accepteras, han gillar att ha den över ansiktet och med nappen i mun så somnade han direkt. Bra att jag inte gjorde den dubbel, så att jag lugnt kan låta honom ha den över ansiktet utan att oroa mig för att han ska svetta sig alldeles blöt inom kort. Gött gött.

Symaskinen har åkt fram!

Idag åkte jag, trots regnet, till Bäckebol för att köpa tyg till en snuttefilt. Jag har tänkt på det länge, och om Einar ska vänja sig vid den så behövde den ju ordnas nu! Så, idag blev det gjort!

En lejonfilt i jerseytyg blev det, med mörkturkost kantband. Får se om det kan bli en favorit, eller om han i slutändan väljer något totalt annat att somna med. ;)

Jag tänkte prova att sy en babymössa också. Den fina stickade är lite för varm vid fint väder, och alla små barnmössor är jämt så tråkiga färger. Och det såg ganska enkelt ut att sy en egen, så jag har sytt en liten brunorange prototyp. Får se om den passar imorgon, för han sover nu. Om den passar så tänker jag sy den absolut perfekta Einarmössan! Så som JAG vill ha den. Färgglad och udda. :)

(kanske i lejontyget?)

Stora dragkedjekassar?

Vi flyttar ju om en månad och söker efter såna här kassar från Ullared. Det finns självklart andra, men de från Ullared är superstora och skulle bara praktiska att lasta mjuka saker i vid flytten.

Någon i närheten som har hemma och vill ge bort? Eller någon som ska till Ullared inom en snar framtid och kan fixa ett par såna?