Ny spjälsäng

Vi köpte en spjälsäng till Manfred, eftersom hans lilla säng, en så kallad "bedside crib", nu blivit lite farlig. Killen kryper ju! Och vips så hör man inte att han vaknat, och så kommer man på honom med att stå på knä alldeles i lagom höjd för att kunna tippa över kanten. Om han nu skulle få för sig att göra detta. You never know liksom!

Alldeles lagom till att jag sa "vi måste byta hans säng, alltså nu NU." så dök det upp en spjälsäng på köpsäljgruppen. Fin var den också! Någon har pimpat den med tapet, så den var liksom redan färdigpysslad! Perfekt!

"Men vi kan väl sätta den på mittenläget? Det kommer han väl inte över?" sa jag till Johan. Fast nej, det bidde inte bra. ;) Så nu är den på lägsta, och äntligen ser vår stora pojk lite mindre ut!

Vi måste bara fixa ett spjälskydd som räcker runt hela sängen. Spjälskyddet han har nu är för en vagga, för det måttet hade förra sängen, så det är alldeles för litet för denna. Två tredjedelar räckte det till. Typist, som Einar skulle sagt. ;)

Finaste sjalen!

Jag har äntligen en sjal som kommer att få stanna för evigt! (Det har jag iofs sagt förut, men denna gång, denna gång...)

Jag gick till affären med Manfred i sjalen, och sen stannade vi en stund vid lekplatsen innan Einar absolut skulle gå hem. Manfred ville inte luta huvudet mot mig och somna, förräään jag kom in och precis skulle till att knyta upp. DÅ somnade han på två sekunder. Bokstavligt talat. "Nej, inte ännu! Jag måste ju somna först... Zzz.."