Dumheter!

Här går man till ICA för att köpa sig en solfaktor 15 av märket Hawaiian Tropic, och så var den slut! Skit också! Istället köpte jag den enda spf 15 som fanns, förutom Nivea som jag av någon anledning dissar. Loreal blev det, den var ju hudvänlig och dermatologiskt testad osv osv osv. Den var dock inplastad i sin förpackning, så jag kunde inte klämma och känna och lukta på förpackningen. Det bara fick bli den.

Men vilken miss! Den STINKER PARFYM!!? Och jag som är så känslig mot skarp parfymdoft. Urk.

VEM skapar en solkräm som stinker parfym? Idioter. Där försvann de 89:- i sjön. :/Nej, tacka vet jag min vanliga hudlotion från Body Series. Solfaktor 8 är det i den. Men jag hade önskat solfaktor 15. :/

Ronja och Buster

Jag hittade en bild på facebook där två valpar, från två olika kullar, träffats ute på västkusten. Jag har haft en valpträff, och Ester träffar några av sina valpar regelbundet, och jag planerar för fler valpträffar, men det är roligt när valpägarna hittar varandra på facebook och ordnar spontana träffar!

Här nedan är Ronja (Antique) och Buster (Börne):


De svartbruna valparna kommer att se ut som dessa hundar, plus minus de vita tecknen på tassarna som denna nya kull verkar ha. Så lika sin föräldrar! Färgen från sin pappa och "nättheten" från Ester! Och vad jag har hört är deras (alla valparnas alltså) lynne oklanderligt. :) Lättlärda och lätta att ha att göra med. Underbart att höra!

Man känner när valpspekulanterna känns rätt för en valp från oss!