Torr hårbotten-kur

Min make har torr hårbotten, vilket vi nu kommit fram till efter diverse mjällshampoon som snarare förvärrat problemet. Det är alltså inte mjäll utan torrhet. Så efter googlande har jag nu masserat in lite barnolja och honung i hans hår, det blev en naturlig spike-frisyr(!), och nu får han minsann sitta med det några timmar eller en. :)

Förra veckan hade vi i ägg, olja, honung och rosmarin och så virade vi in håret i plastfolie och så fick han ha det så i 30 min. Vi inbillar oss att det gav resultat i flera dagar, därav att vi nog ska fortsätta med lite hemmakurer i några veckor och se om det funkar även i längden!

Jul i Juli

Igår var vi bjudna på julmiddag! Det var ju nämligen jul i juli, 24/7 igår. :) det bjöds på griljerad skinka och köttbullar och allt möjligt juligt, och så ris á la malta till efterrätt. :) mums och mysigt, men ack så skum känsla med en kvav och solig lägenhet och så glögg och julmust på det! Tokigt!

Einar fick smaka liiite på ris á la malta, och det tyckte han om alldeles för mycket, så nu väntar vi nog lite till med nästa. Annat än bröstmjölk var tydligen alldeles för gott! :)

Dumma blogg

Jag har försökt publicera inlägg i en hel vecka, men bloggen har inte godkänt något och till sist har jag gett upp! Så jag har inte INTE tänkt på att blogga, jag har bara helt enkelt inte kunnat! Så nu vet ni. Ibland kommer inlägg upp som var aktuella för flera dagar sen. Som prickiga jag. Så prickig var jag förra veckan. Nu är jag ju ännu prickigare! ;)