Äntligen gavel!

Nu har vi äntligen fixat en huvudgavel till vår kontinentalsäng! Nu ska det bara upp skåp över sängen också, BESTÅ-skåp, och sen börjar sovrummet bli färdigt. :)

Huvudgaveln blev en BRIMNES från Ikea, så smidigt att inte ha nattduksbord utan istället ha förvaring i gaveln. Johan integrerade våra mobilladdare mellan hyllorna, så nu syns inga sladdar när vi ska ladda på natten. :)

Vår tv-hörna har blivit färdig, och det är likadana skåp vi ska ha över sängen. Fast med vita luckor. På motsatt vägg i vardagsrummet ska vi ha likadana skåp, i en lång rad, med orange luckor. Och så ska jag fixa min syhörna! Vi borde hitta ett långt skrivbord så att både Johan och jag kan ha arbetsplatser i vardagsrummet, för sen ska ju Einar ha sitt rum i Johans datorrum!

Men vi börjar komma iordning så smått iallafall! Känns SÅ bra!

Mysig soff-idé!

Fick just se en mysig idé på soffa! En tjej hade ställt tre divan-soffor bredvid varandra! Kanske hade varit något? :)

God morgon alla glada!

Här har morgonen börjat helt underbart, fastän jag inte kunde somna om efter morgonamningen vid 05.30! När Einar sen började skruva på sig och öppna ögonen vid kl 07.10 så svarade jag honom med ett piggt och kvittrande "god morgon, älskling!" :)