Dags igen!

Idag är vi Skåne igen och ställer ut för Glada Kossan! Men det är inte lätt att ställa ut när man bara går och fnissar hela tiden.. ;) 


Välkomna till Hillesgården utanför Ängelholm (avfart 69 från E4)! Mellan 12-17 är vi här och fnissar! 

Rivig men bättre

Nu känns det äntligen som att man är på god väg ut ur förkylningen! Dubbla förkylningar på en och en halv vecka, men nu så! 

Jag fick skippa jobbet och kurera mig så gott jag kunnat, för det är inte helt lätt när ungen också varit sjuk och Johan känt av det också. Och dessutom ska vi på marknad på söndag, imorgon alltså, och sälja mammas humorgrejer! Så det har behövts packas och ordnas och hoppats på extra fort tillfriskning! Kan ju inte stå och nysa kunderna i ansiktet! ;) eller kraxa till dem som en skata! ;) 

Men på måndag börjar jobbet igen, då tar vi tag i vardagen igen! 

Växer knakigt


Alltså, på allvar! Han är helt galet stor! Hur kunde den lille plutten växa så mycket på bara 17 månader?! Han kan äta själv och dricka ur glas själv, och han klättrar och är stabil och kan åka rutschkana själv och kan kasta en boll jääättelångt! Imponerande långt, tror jag, för att vara så liten. Ibland 2 meter iväg! Brukar det inte ta några år innan man får till kastarmen? Det tog under 17 månader för Einar iallafall! Han kan dribbla en boll framåt länge länge och rakt rakt, och han missar aldrig när han sparkar. Och så kan han klättra upp i sin hokus pokus-barnstol helt själv utan hjälp, och sen applåderar han sig själv. Och jag med. :) 
 
Men pratar gör han inte än! Munnen går i ett, och han pratar som om han tror att man förstår honom, men det är bara mähä. Men idag provade han bokstaven J, med ett "neJJJ". Så det kanske är på gång? Det brukar ju rulla igång när det väl kommer! :) 
 
Med 17 syskonbarn har jag ju haft koll på vad som brukar hända i vissa åldrar, och ja det kan ju vara så olika. Men med Einar känner jag mig helt lost! Jag är så fantastiskt stolt över ALLT han gör! :) 
 
Undrar hur nästa unge blir! Det ser jag fram emot! Kanske blir den Einars motsats? En unge som matvägrar, avskyr sin säng och som bara är ledsen och klängig hela tiden? Vi hoppas på en till Einar, fast kramigare! Ja tack! ;)