Och William!

Kusinen William, som föddes 5 veckor för tidigt med trisomi 9 mosaik, han han har blivit stor han också! 8 månader gammal nu, och lika stor som en Einar! :) Tänk att...

... vi för ca 7 månader sen hade en chatt med familjen där de fick följa förlossningen, från första värken och misstankarna om vattenavgång till att en Einar föddes och bestämdes att heta just Einar. Tiden går så fort, samtidigt som jag knappt kan begripa att han någonsin haft strl 50 i kläder! 


Nu har han strl 74 och är en stabil kille i sina bästa månader!


Jag tröttnar aldrig på att tusen gånger om dagen säga att jag älskar dig! 

(hmm... undrar hur en lillasyster skulle se ut?... hmm...) ;) 

Färdig skötväska

Så! Den blev inte som jag tänkt mig, men det var mest ett test! Köpte två meter tyg för 40:-, vaxdukstyg, på jysk, och har nu lekt av mig lite! Var så längesen jag pysslade, och det märktes! Blev alldeles snurrig över hur jag skulle få ihop allt, därav blev den simpel. Men användbar! På sidorna har jag sytt på fästen för att kunna fästas på vagnen, och så ett ganska kort axelband då det är det jag får mest användning för. Snabbt över axeln liksom. 

Vad tycker ni? 


Jag tänker sy på ett blixtlås också, men det fanns det inte tid till ikväll. Så HELT färdig är den inte, men nästan! 

Ska köpa ett emmy-igare tyg att sy en till av, som matchar vagnen lite bättre. Den är verkligen sydd helt på fri hand utan vare sig mall eller måttband eller ens nålar! Så nästa väska blir knappast exakt likadan, för att vara noggrann med mått har jag aldrig varit! Är inte lika roligt. ;)