Dille på citron

Sen vi städade kylskåpet så upptäcktes tre, 3(!), citronkoncentrat-flaskor. Och hur gör man bäst slut på dessa? Jo, man sprutar i en skvätt i dricksvattnet! 


Och därmed har jag nu fått dille på citronvatten, för det är så galet gott! Så uppfriskande, saliven börjar rinna bara jag tänker på't! :) 

Jag tog med en av citronflaskorna till jobbet, så att jag kan ta mig ett supergöttigt glas vatten emellanåt. Tänka sig, jag dricker nog dessutom mer vatten nu tack vare citronsmaken? Tummen upp för det! 

Nej och kaffe

Einar säger mycket "nej" nu, han har verkligen upptäckt det ordet och svarar nästan alltid med ett nej om vi inte frågar om favoritmat eller utgång eller andra, i hans värld, roliga saker. 

Einar har också fattat tycke för kaffe. Eller han har gillat kaffe sen han fick smaka någon tesked för ett år sen, som smaktest liksom, men nu frågar han jämt om han kan få vårt kaffe när vi dricker. Och eftersom han en gång fick "några slattar" och inte sov förrän 3 på natten så har vi blivit väldigt restriktiva kring hans kaffedrickande. Det började som något roligt, med småslurkar (det skadar ju inte med en liten sip kaffemedmjölk) och har fortsatt i att vi får gömma våra koppar eller dricka upp det fort. Vi säger nej, och vi KAN säga nej, men ändock råkar han komma åt våra koppar, när vi inte har blicken på koppen, och vips har han halsat en halv kopp. Oops! Barn ska inte gilla kaffe! ;)