Ett långt klipp, men med mysig musik. :)

Bror Kalle spelade in lite live med webbkameran. Kerstin spelar först en fin sång, och alla pratar och tänker inte på att det är live, och sen sjunger vi två gospelsånger ihop. Ha på klippet i bakgrunden, så får du lite mysig bakgrundsmusik från huset Ingvarsson :)


Massagetvål


Har ni hört talas om en massagetvål nångång? Det hade inte jag heller förrän jag blev masserad med en sån för några år sedan. En väldigt praktisk sak som ser ut som en tvål, men när den blir varm av dina händer eller av värmen på ryggen så avger den olja. Massageolja. Massageolja i tvålform.

Jag tipsade en kurskamrat om att köpa en sån till sin flickvän, som en romantisk liten gest sådär, men jag kunde inte komma på var de kunde finnas att köpa. Vi letade och letade, överallt, i hälsokostaffärer och inne på Åhléns, men ingenstans! Tills jag kom på det! LUSH var ju den typiska affären att sälja allting i tvålform! :D Ni vet den där affären som stinker tvål när man går förbi NK? Där fann jag massagetvålen, äntligen, och det kom upp för mig att alla borde ha en sån tvål hemma. Alla!
Slippa böket med massageoljeflaskan, som blir kladdig och krånglig att hålla, och istället ha en massagetvål att snabbt hålla i händerna och sen lägga tillbaka i den lilla plåtburken.


Så, ett tips till er alla där ute! Köp en massagetvål på LUSH! Tvålen kostar mellan 69:- och 89:- och plåtburken kostar 39:-. :) Håller till mååånga massagestunder och finns i många olika dofter och för olika behov. Mamma och pappa fick en för ömma leder, som luktade pepparmintsolja, och de andra här hemma fick en som doftade av sövande citrus. Mysigt! Jag lovar er att de blev imponerade över hur den fungerade. :)

Systerdotter har blogg

Nu får jag lov att göra reklam för Elins blogg, så här kommer det:

Elin är 11 år och har nu fått en alldeles egen blogg, elinlydia.blogg.se, där hon beskriver vad för knasiga grejer hon gör på dagarna. Elin älskar att sjunga och att spela fotboll och att göra allt annat en Elin kan tänkas tycka om. Elin är lååång för att vara 11 år, de flesta skulle nog gissa på att hon är 15. På ett ungefär.
Elins familj har just skaffat hund, en svartvit Allegro. :) Gå in på hennes blogg och gratulera henne! :D