Gott nytt år!

Vi skulle firat hos ett par vänner, men beslöt i sista stund att vara hemma för att fira i lugn och ro, av förklarliga skäl. :) Världens tråkigaste nyårsfirande dock, med glass och chips och... ja, inget mer faktiskt. Vi orkar inte ställa oss och fixa nyårsmiddag, utan kör på en riktig slapp kväll. Vem vet, det kanske är vår sista kväll ihop som den lilla lilla familj vi ännu är? 

Vi passade på att ta lite mysiga bilder på magen och Einar: 


Höggravid och trött, och ouppfixad eftersom vi inte kom iväg till festen, men med världens goaste pojk! Alla mammor tycker att just deras barn är finast, men jag måste säga att den där pojken på bilderna, han är finast finast finast! :) och har världens goaste kalufs. Vi funderade på att klippa honom innan jul, men nej, det skär i hjärtat att inte få dra fingrarna genom hans mjuka tjocka hår. Hårmums! Så han får ha't kvar ett tag till. :) 

Retro-snyggt

Under mellandagsrean klickade jag hem lite grejer från Mini Rodini. De har en del coola mönster och jag fastnade speciellt för ett av dem: 
 
 
 
Jag beställde två mössor (en till Einar och en till lillen) och så två par tights i samma mönster. Så snygga! 
 
I vår ska vi ta en syskonbild har vi bestämt. Vore det knasigt att ha en bild på dem med både tightsen och mössorna på? Blir det FÖR matchigt så att man spyr lite? 
 

7 år sen

För 7 år sen bestod vardagen av denna vackra dam. 
 

När hon registrerades som valp så skrevs hon in som "gul", vilket jag retade mig på, hon var ju vit! Men när man ser dessa bilder så ser man betydelsen av gul, för hon var verkligen inte vit. Hon var gyllene. :) som en nygräddad limpa. Vår vackraste fina limpa. :)