Baj!

Einar ropar plötsligt: "Oj! Baj!" och kommer med en gosedjursräv. Han skyndar med den till skötbordet, hämtar papper att torka med och vill sen att jag sätter på en blöja. 


Sen ska räven släcka lampan i Einars rum, för sen ska den sova. "G'natt!" 


Einar anar inte vad jag kommer att utnyttja hans färdigheter sen! ;) 

Fett eller bebis?

Einar ska bli storebror i januari! Bebisen är så liten ännu att min utputande mage mest är fett och luft, men det ÄR en bebis i den. Det ni! 

Så, äntligen fick jag det sagt! På tisdag är jag i vecka 13. :) 

Och tänk, vi har försökt sen i augusti, och sen slutade vi att försöka i mars/april när jag fick vikariatet eftersom det skulle bli så krångligt att jobba och vara gravid. (Säkerhetsrisker) Så vi hoppades plötsligt att jag INTE skulle bli gravid, och då... ja, då blev det. Och vi är glada ändå förstås! 

Illamåendet börjar släppa lite smått, men allt luktar illa och ryggen värker. Och jag älskar isglass och citronvatten. Så, nu vet ni! 

Föräldralediga


I tisdags hämtades Einar av sin farmor, och har sen dess varit nere i Markaryd! Vi har alltså fått vara "föräldralediga" i flera dagar! Även om vi båda arbetat och gått om varandra i arbetstider så har det ändå varit skönt att ha en sak mindre att tänka på! Får lite dåligt samvete, för jag borde ju sakna honom så att jag får ont i magen, men det har varit oförskämt skönt att bara vara Emmy och Johan! 

Vi har passat på att göra saker som vi inte hade kunnat göra annars utan planering, som att äta på restaurang själva, gå på kyrkkonsert och gå på parmiddag med närmsta vännerna. 


Och imorse fick vi sovmorgon till 10! Jag minns knappt när vi fick sovit så länge sist? 

Men nu ska vi strax åka ner till vår unge, för nu, idag, har jag saknat honom så att jag får ont i magen! Längtar efter hans tjöt! :)