Regnväder

Det regnar. Men jag känner ingen bitterhet, alls. Jag tycker om regn. Så länge man har skor som inte läcker in så är regn inget som får mina mungipor neråt. Regn är ljuvligt. Regn luktar gott. Regn kan få det att pirra i min mage.

Dessutom lockar sig mitt hår mer när det regnar, och så blir det extra mjukt. Varför är det så? Någon som vet?

Liv

På jobbet ingår det att lyssna på mycket musik, och när jag sätter på en äldre Carola-skiva så sjunger jag med högt på varenda låt. Jag var aldrig en Carola-nörd, hon var liksom före min tid, men jag har ändå vuxit upp såpass med henne att jag får nostalgikänslor när jag hör musiken. Carola må ha blivit lite darrig på rösten på sistone, lite för silkeslen tycker en del. Men den Carola som jag lyssnar på på jobbet är den unga Carola, och oj vad jag förstår varför hon slog igenom! :)

 

Speciellt denna låt sjunger jag med högt till, med inlevelse. Det hade varit en dröm att sjunga den själv på scen. :)

Ikväll, bara jag och Ester.

Jag har ju som sagt jobbat väldigt mycket det senaste, och Ester har fått tillbringa dagarna med en datorspelande Samuel. När jag har kommit hem från jobbet så har jag varit alldeles slut både fysiskt och psykiskt, och det har inte blivit så mycket aktivering och jag har känt mig som en dålig hundägare och tänkt att "snart ska jag hitta på något riktigt utpumpande med henne, något som får henne att bli riktigt slut i huvudet och nöjd i kroppen" och så har dagarna gått utan att något hänt. Men nu, nu har jag ledig helg och är ensam hemma, bara jag och Ester.

Det blev hjärnövningar idag, med sök av godis på icke-uppenbara platser, och så fotgåendeövningar. Och så fick hon bära sin klövjeväska med tyngder i. (en petflaska med vatten i varje fack)

Imorgon ska vi åka buss till Ingrid i Uddevalla, ut till Håmulegård på landet. :) Där kommer vi att leva lantliv ihop, och jag känner mig riktigt förväntansfull! Jag planerar även att försöka få till en klippning, gjord av min syster Ingrid. Jag är så trött på mitt långa och tjocka och vackra hår, det behövs en förändring! ;)Man skulle bo på en gård långt från allting, och ha Ester lös hela dagarna medan jag själv klampar runt i mina fina röda stövlar och bara njuter av livet utan måsten. Jag vill inte ha ett arbete. Måste man ha ett arbete? Kan man förtidspensioneras som 22åring? (jag fyller 22 snart!)