Ny spjälsäng

Vi köpte en spjälsäng till Manfred, eftersom hans lilla säng, en så kallad "bedside crib", nu blivit lite farlig. Killen kryper ju! Och vips så hör man inte att han vaknat, och så kommer man på honom med att stå på knä alldeles i lagom höjd för att kunna tippa över kanten. Om han nu skulle få för sig att göra detta. You never know liksom!

Alldeles lagom till att jag sa "vi måste byta hans säng, alltså nu NU." så dök det upp en spjälsäng på köpsäljgruppen. Fin var den också! Någon har pimpat den med tapet, så den var liksom redan färdigpysslad! Perfekt!

"Men vi kan väl sätta den på mittenläget? Det kommer han väl inte över?" sa jag till Johan. Fast nej, det bidde inte bra. ;) Så nu är den på lägsta, och äntligen ser vår stora pojk lite mindre ut!

Vi måste bara fixa ett spjälskydd som räcker runt hela sängen. Spjälskyddet han har nu är för en vagga, för det måttet hade förra sängen, så det är alldeles för litet för denna. Två tredjedelar räckte det till. Typist, som Einar skulle sagt. ;)

1 Annie:

skriven

Han ser ut att trivas i sin nya säng:)

2 Annie:

skriven

Förresten...kanske dags att uppdatera presentationen:) 'Ungen i magen' är liksom inte kvar i magen vad jag förstår:D

Svar: Haha, vad menar du?! Har han kommit ut?! Det är mycket som behöver uppdateras! Bilder på Manfred exempelvis! :) i sinom tid!
Emmy

Kommentera här: