Ester träffar lilla Steira

Direkt efter skolan idag åkte jag hem för att snabbt hämta upp Ester, för att sen ta bussen tillbaka till stan för att träffa en gammal klasskamrat och hennes nya lilla Welsh Corgi-valp på 11 veckor som behövde en stabil och snäll och vuxen hund att umgås med en stund. Det var ljuvligt att gosa med denna lilla annorlunda valp, så annorlunda och charmig på många sätt! Blue Merle-färgad, ovanligt på en sådan ras! :)

Ester skötte sig nästintill exemplariskt, nästan så att jag tyckte att hon fick lite väl mycket beröm av Malin. :)

Många sköna bilder blev det! Och på vägen tillbaka gick vi förbi en hundrastgård, där vi träffade en schäferblandning som Ester tyckte var lite obehaglig i början. Han ville verkligen få valpar med henne. ;) Först lät hon honom undergivet hållas, men då blev jag arg, och sen sa hon själv till honom när han blev för närgången. Jag blev ytterst förvånad att hon inte sade till honom i början, men sen blev hon sig lik igen. Vi träffade även en ytterst försiktig Borzoi, som behövde övas i att våga bli klappad av människor. Det var knappt så att ägaren fick så mycket kel, vilket jag tyckte verkade konstigt. Rasenligt?

Nu är Ester helt slut, hon sov under bussturen hem och det första hon gjorde när hon kom hem var att dunsa ihop på golvet för att fortsätta sova där. Vilken dag! Fler sådana dagar, Malin! :)