Förkyld och mätt på kaffe och makaroner

Jag har inte skrivit på ett tag, och sanningen är väl att jag inte har haft så mycket att skriva om. Jag har fått mycket reaktioner efter bilderna, vilket har varit mycket roligt, och många män har hört av sig. ;) (nästan sant)

Sminkpartyt jag har skrivit om kommer att dra igång, och såpass många kunde båda dagarna att jag kommer att ha både nu på fredag och nästa onsdag. Så, vill just DU komma och förgylla min kväll med din tjejiga närvaro, kom kl 19 på fredag 3 april, eller kl 19 på onsdag 8 april. Dra med dig fler eller kom själv, främmande som bekant!

Jag har dragit på mig en förkylning, igen, och jag går runt och snörvlar och känner mig tung i huvudet. Jag är just nu i förkylningens esse, vilket innebär att jag nyser och nyser och nyser. Det är skönt att nysa, men desto mindre skönt att VILJA nysa och råka kväva den. Jag brukar titta in i en lampa, eller titta ut genom fönstret upp mot den ljusa himlen, för att hjälpa nysningen att nysas ut. Bra knep!

Sen har jag och kompisen Claudia kommit fram till att hon, som ju gör smycken som är överraskande snygga, ska starta en blogg och lägga upp bilder och visa upp vad hon pillar med på dagarna. :) Därmed har jag suttit handmodell, och kommit fram till ett bloggnamn åt henne. smyckadig.blogg.se 


Nu har jag just varit hos henne och druckit kaffe och ätit makaroner, och promenerat Nikki en sväng så att Claudia hunnit göra sig iordning inför jobbet. Trevligt har det varit, och jag har snörvlat och nyst och känt mig sjuk. Men det sket Claudia i, och det är en ÄKTA vän det. :) Tack för att du finns. :)

Fick just ett sms från en kompis som grattade Ester på namnsdagen. Så, Ester, grattis på namnsdagen! :D