Lyckat kalas

Gårdagens kalas blev lyckat! Lagom långt med 2 timmar, och Einar var förvånansvärt lugn och tålmodig och jag var så stolt över honom. Einars farmor och farfar hade fixat robottårta, och det bjöds på önskad slajm-saft! (Flädersaft+cider+karamellfärg) 

Det blev i övrigt ett klassiskt barnkalas med korv med bröd, tårta och chokladbollar och sen fiskdamm. Det avslutades sist med paketöppning, som gjordes genom snurra-flaskan! Det funkade faktiskt toppen även för prilliga 4-åringar, som alltså fick sitta i en ring med sina paket, och den som flaskan pekade på fick ge sitt paket till Einar. 

Dagen till ära har vår stora pojk slutat med blöja nattetid (efter att ha haft torr nattblöja i väldigt många nätter och vi bara varit för lata för att våga ta bort den) och vi planerar även för att sluta med nappen nattetid. Tänk så stor vår pojk blivit! 

Vi har alltså nu en 4-åring och en 1åring. 4-åring.. 4åring. Fyraåring. Man måste nästan smaka lite på ordet. För fyra år sen hade han precis kommit ut, efterlängtad och dessutom världens vackraste bebis. Och nu är han 4 år, fortfarande lika vacker och dessutom full av humor och tokigheter. Älskade Einar!

1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

Så cool tårta

Svar: Japp! :D
Emmy

Kommentera här: